26.11.2015

0 komentara

Podijeli:

preferiram tebe priručnik

Besplatan e-priručnik za uspješnu komunikaciju u političkoj kampanji – Preferiram tebe!, predstavile su na Tribini Grada Zagreba autrice Ana Keglović Horvat, Krešimira Rendulić i Maja Grgurić.

 

Priručnik su u organizaciji Centra za edukaciju, savjetovanje i istraživanje CESI predstavile autorice Maja Grgurić, Krešimira Rendulić te Ana Keglović Horvat (to bi bila ja, jelte) , a o svojim iskustvima u vođenju online političkih kampanja govorile su Iva Kvakić (ZA GRAD) i Karolina Leaković (SDP). Prije nego što odete, pogledajte prilog o promociji koje su napravile novinarke portala VOXfeminae,

Priručnik „Preferiram tebe! Priručnik za političarke – kako voditi uspješnu offline i online kampanju“ nastao je kao dio projekta Ravnopravne 2.0 koji financijski podupire Grad Zagreb. Priručnik sadrži jedinstvene savjete kako uspješno voditi odnose s javnošću s posebnim naglaskom na uporabu novih medija u političkoj kampanji. Autorice su komunikacijske stručnjakinje Ana Keglović Horvat i Krešimira Rendulić. Priručnik je prvenstveno namijenjen političarkama koje žele voditi personaliziranu kampanju s ciljem dobivanja preferiranog glasa na izborima.

Ako se bavite komunikacijama, a posebno vas zanimaju online komunikacije, svakako preuzmite priručnik i proučite ga jer vam može poslužiti skoro u svim granama poslovanja i komunikacija, neovisno bavite li se politikom ili ne.

preferiramtebe

 

Treći dio priručnika sadrži brojne primjere iz prakse, najviše one iz trenutno aktualne kampanje za parlamentarne izbore 2015. Primjere sam pronašla i odabrala upravo ja, te iz uz kratke komentare složila prema temama. Brojni primjeri ostali su još u mojoj arhivi, priručnik je i ovako prilično opsežan za jednu e-knjigu, pa će čekati neke druge prigode za objavu.

Nije mi bio cilj u izboru primjera držati se strogo jednakog broja primjera za svaku političku opciju, već sam gledala da pojedina situacija koju opisujem ili savjet koji dajem ima odgovarajući primjer. Tako je ispalo da su neke opcije dobile više pozitivnih ili negativnih primjera, a neke manje. Uostalom, pogledajte što sam rekla za portal VOXfemina o samom priručniku i odabranim savjetima.

Ana Keglović Horvat

Ana Keglović Horvat

KOMENTIRAJ

Napišite za komentar