services-1

Za naše klijente pripremamo razne marketinško-komunikacijske planove i aktivnosti, najviše u online medijima i na Internetu. Pobornici smo dugotrajnih poslovnih odnosa s klijentima i rada na duže staze, te za klijente koji dugoročno rade na marketingu razvijamo pravi integrirani nastup online i offline. Marketing na društvenim mrežama, e-mail marketing, real time marketing, content ili relationship marketing novije su metode i taktike u svijetu marketing. Mi smo upravo s njima i ušli u ovo područje i spadaju nam u užu specijalnost. Smatramo da nikada sva jaja ne treba stavljati u istu košaru, zato savjetujemo da klijenti naprave optimalni mix.

No, pravi uspjeh postiže se dobrom kombinacijom online marketinga s klasičnim marketinškim metodama. Za klijente ćemo tako npr. osmisliti zanimljiv natječaj na Facebooku, dizajnirati lude majice ili organizirati #tweetup druženje s potrošačima, a zauzvrat klijent dobiva prepoznatljivost i širenje kruga kupaca.

Pripremljene kampanje i aktivnosti dobro je potpomognuti ciljanim i osmišljenim oglasnim kampanjama na društvenim mrežama ili kroz sustav Google AdWords oglasa. Na Facebooku kreiramo oglasne kampanje i ciljne skupine kojima će se oglas prikazati, uplaćujemo oglase za klijente, pratimo statistike, korigiramo oglase radi postizanja najboljeg rezultata. Radimo u manjoj mjeri i Google AdWords oglašavanje, to nam je idući korak i segment koji razvijamo. Oglasne kampanje povezujemo s web stranicama klijenta kako bi postigli bolje učinke kroz remarketing, te dugoročno i što preciznije ostvarili ciljeve kampanja,.