usluga1

Svaki uspješan projekt počinje prvim korakom. Zato u suradnji s klijentima ponajprije analiziramo što rade, kakvi su ima poslovni ciljevi, planovi, komunikacija, nastup u javnosti ili na web stranici, kako rade na Facebooku ili Twitteru, kreiraju li sadržaj ili aktivnosti. Nakon analize stanja i potreba, koje radimo dubinski i detaljno, klijentima predlažemo strategije i planove aktivnosti, definiramo ciljeve, alate i taktike, ciljne skupine, ključne poruke, vremenske okvire, komunikacijske kanale, prijedloge za promjene i sve ostalo što je potrebno da vaš nastup i aktivnosti donesu dobar rezultat. Ako je potrebno, pronaći ćemo klijentu partnere i suradnike.

Savjetovanje se može vezati uz sve vrste usluga – od toga da vas vodimo dok se ne snađete u community managementu, do toga da vam izradimo strategije ili dajemo kreativne prijedloge za marketing koje  sami dalje provodite. Ovisno radi li se o poslovnom ili marketinškom planu, odnosno komunikacijskoj strategiji,  klijentu savjetujemo optimalna rješenja koja ovise o realnim okolnostima poslovanja, ljudskim potencijalima, logistici, financijskim sredstvima i vremenskim okvirima. Naši savjeti mogu se koristiti i dalje, tijekom provedbe strategije i plana kao konzultantski, trenerski ili neki drugi u kombinaciji s našim ostalim uslugama.

Istovremeno, pomno pratimo statistike i sve dostupne podatke o uspješnosti  projekata i kampanja, po potrebi i u dogovoru s klijentom, korigiramo planove, aktivnosti, izvedbe članova tima i mjerimo uspješnost realizacije jasno i mjerljivo zacrtanih ciljeva. Ako ciljevi nisu jasni, ne možemo ni jasno odrediti jesmo li uspjeli ili nismo, a klijenti ne bi bili sigurni jesu li dobili od nas ono što su očekivali. Na tome ustrajemo i ne odustajemo.