Naš posao radimo prema vašim potrebama i ciljevima u planiranju, komuniciranju, odnosima s kupcima, donatorima, aktivistima ili zainteresiranom javnošću, marketingu, PR-u, prodaji, te ostalim poslovima.

NAŠE USLUGE

Društvene mreže i mediji

services-4

Komunkacija na društvenim mrežama je naša strast

Društvenem mreže su nam prvo bile zabava i osobno zadovoljstvo, a danas su nam posao. Kada radite nešto što volite, onda to i ne doživljavate kao posao, već kao nagradu. Zato i uživamo u ovom poslu baš kao da nam je još uvijek samo zabava.

Edukacija i trening

services-2

Grupni ili pojedinačni - treninzi su naša specijalnost

Naš je zadatak načuiti polaznike kako da svoje poslovanje prilagode suvremenim komunikacijama i marketingu, ostvare bolje rezultate, pronađu nove prodajne ili komunikacijske kanale, a da pri tome ne zanemare ono što im je osnovna djelatnost.

Analize, strategije i planiranja

usluga1

Plan bez jasnog cilja samo je lista lijepih želja

Svaki projekt započinjemo dubinskom analizom poslovanja, utvrđivanjem ciljeva i potreba klijenta, te konkretnom strategijom s planom aktivnosti. Strategija mora biti jasna, mjerljiva, realna i koncizna, a plan izvediv, određen i proveden.

Marketing i oglašavanje

services-1

Integriran marketinški svijet i Facebook ili Google oglasi

Priprema dobre kampanje ili marketinške akcije koja će povezati online i tradiocionalni, realni svijet, potpomognuta ciljanim oglasima na društvenim mrežama i internetu donosi prepoznatljivost, povećava svijest i prodaje proizvod ili brand. Ako to tražite, našli ste pravi tim.

Odnosi s javnošću

services-3

Svaka javnost zaslužuje punu pažnju i komunikaciju

Dobar odnos i komunikacija s klijentima, partnerima, potrošačima, medijima ili generalnom javnošću naša je briga i zadovoljstvo. Čak i kada zavlada kriza u komunikaciji, nije nam nelagodno, jer svaka kriza je prilika.

SocialTV

oj

Drugi ekran - važan i dinamičan baš kao i TV ekran

Novi mediji nisu prijetnja televiziji ili radiju, niti će ih uništiti. Društvene mreže danas su drugi ekran na kojem se paralelno prati emitiranje programa. Idealna prigoda za vaš medijski mix, ali i novi komunikacijski i istraživački kanal novinarima i urednicima.

Content marketing

usluga1

Kreiranje sadržaja kroz riječ, sliku i video

Kvalitetan sadržaj srce je i duša današnjeg marketinga i komunikacija. Pomaže kreiranju i izgradnji branda, dobroj komunikaciji, prodaji, ali i najbolje prikazuje tko ste i što radite. Zahtjevan je, ali moćan alat koji rado koristimo i preporučujemo.

Savjetovanje i mentoriranje

savjeti

Komunikacijski eksperti na EU projektima

Uspješno vođenje i dovršetak projekta, osobito kod projekata koje financira EU, zahtjeva kvalitetnu komunikacijsku strategiju, plan i diseminaciju. Svaki od tih segmenata možemo odraditi za vaš projekt ili vas voditi i mentorirati da to napravite sami.

POŠALJI UPIT

Interesira vas neka od naših usluga? Kontaktirajte nas!